PRISER

[tillbaka till huvudmenyn]   [tider]   [våra färjor]   [våra hamnar]   [bokning]   [information]Det är värt att observera att alla priser är "från-priser". Det är därför inte möjligt att lämna prisuppgift eller hjälpa till med frågor om platstillgång. Såväl priser som antal platser ombord förändras från minut till minut. Vi rekommenderar alla våra besökare att boka plats så snart som man bestämt att man ska resa. Det blir bara dyrare och dyrare ju närmare utresan du bokar. Och dessutom tar alla de mest attraktiva hytterna först slut. Det pris du erhåller från Ferry Center inkluderar hamnavgifter och oljepristillägg liksom bokningskostnader. OBS! På grund av den svenska kronans försvagning tillkommer tills vidare ett
 ValutatilläggPRISER FRANKRIKE-IRLAND och omvänt
PRISER IRLÄNDSKA SJÖN

KOMBINATIONSBILJETT
 

När du bokat din plats och denna är registrerad i rederiets dator, skickar vi över en bokningsbekräftelse till dig.
Tycker du att priset är för högt eller du har ångrat dig, slår du bara en signal tillbaka och meddelar oss, så hjälper vi dig tillrätta. Men gör det direkt när du får din bokningsbekräftelse. Vid senare gjord ändring eller annullering utgår avgift enligt våra bokningsbestämmelser.

Aktuellt oljepristillägg
 

För innehållet på denna hemsida svarar Ferry Center Försäljnings AB i egenskap av Generalagent för Irish Ferries i Skandinavien.
Vi reserverar oss för fel och uteslutningar och förbehåller oss rätten att ändra tider, priser och andra fakta utan föregående avisering.

©Ferry Center Försäljnings AB, Gaffelgränd 16, 271 42 Ystad, Sverige
Senast uppdaterad 2010-01-06